Arsey Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 20 Grudnia 2010 Witam ,chciałbym podziękowac deux'owi za dodatki i za konkurs który zorganizował. Ci którzy tez chca niech podziękują w tym temacie deux napewno się ucieszy ze jego praca nie idzie na marne.Życzę wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego RokuPozdrawiam EDIT Przepraszam tobie kicha za wymyslenie konkursu matik3652 i Galaxi dodali reakcje 2
KANAH Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 20 Grudnia 2010 Faktycznie konkurs był dobrym rozwiązaniem na ruszenie forum i gry Podziękowania za nagrody należą się Deusx'owi lecz konkurs został wymyślony z tego co wiem przez osobę która ten konkurs prowadziła. Więc większość podziękowań z mojej strony idzie dla KICHY. Naprawdę się postarałeś matik3652 dodał reakcję 1
Neriel Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 20 Grudnia 2010 Ta.. "upominki" ładne, ale jak się nie mylę cały ten konkurs organizował chyba Kicha Podziękowania obydwóm się należą @EditNie tylko ja zauważyłem matik3652 dodał reakcję 1
Kicha Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 20 Grudnia 2010 http://www.wall4you.info/%5Bv%5Dbook2/emoty/wstydnis.gif Dział średnio pasuje, ale niech już zostanie.Dziękuję w imieniu całego zespołu. Trzeba przyznać, że mimo nieścisłości osiągnęliśmy zamierzany cel. Była zabawa i emocje, zwiększył się ruch na forum. Mam nadzieję, że kolejne odsłony turnieju będą cieszyć się jeszcze większą popularnością .
Rekomendowane odpowiedzi