Plus&Minus Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jest cos takiego według mnie błąd... Założyciel sojuszu dal mi prawo do usuwania członków w sojuszu ogólnie dal mi wszystkie prawa, jednak gdy wchodzę w SOJUSZ --> ADMINISTRACJA SOJUSZEM --> ADMINISTRACJA CZŁONKAMI to po prawej stronie w rzędzie "opcje" nie mam tych malutkich ikonek do klikania "usun gracza" oraz "zmień range" Da sie cos z tym zrobic ? czy to może jakieś błędy ja popełniam ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Powierdzam wystepuje ten sam błąd na u4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 wszędzie to jest i na dodatek od bardzo dawna... <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Bedzie to jakos poprawione ???????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 HELO !!! to jest uciążliwe ! założyciel na wakacjach a ja nie moge dojść do ladu z rekrutami ! będzie to jakos poprawione ????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Na razie nie. Sojusz będzie robiony po nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 w takim razie najwyzsza pora to poprawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi