MiG Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Nie kończąca się opowieść B)Myślę że każdy wie o co w tym chodzi...Każdy dopisuje kilka zdań tak, aby powstała dłuuuuga opowieść Proszę piszcie z sensem Pewnego wieczoru, mężczyzna o imieniu Stefan wyszedł na spacer... (reszta dla was) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 i znalazl na drodze 5zl... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 natychmiast udal sie do najblizszego monopolowego i zainwestowal znalezione pieniadze w najtanszego [wymoderowano] pierwsze ostrzeżenie - Forum to nie rynsztok-NightGhoust- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Chciał ją podnieść ale... Potrącił go samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 i wpadl do rowu gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 znalazł 2 złote jajka. Postanowił więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 dopasować do parówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jednak cos nie wyszlo. Poszedl wiec je wymienic i brac przyklad z Ferdynanda Kiepskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 pozniej poszedl kupic browara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 , bo go suszyło. Niestety, było tylko wino. Rad, nie rad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 kupil to wino... i poszedl wypic za sklepem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Posiedział jeszcze chwilę, lecz usnął. Obudził się o brzasku i wyruszył w poszukiwanie domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 lecz byl bardzo spragnionyy... bo mial kaca... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Po ostatniej imprezie, którą spędził z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 ktora spedzil z Mikolajem w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 domku pod lasem. Wypili tą butelkę i zakręciło mu się w głowie. I nagle ciemno, ciemno gwiazdy, czyżby to były po tym cracku zjazdy??I widzę ufoludka, ma długą zieloną rękę.Uśmiecha się do mnie, chyba mi dziękuje.Jakoś dziwnie się czuję, chyba powoli świruję.I mówi do mnie:W ramach podziękiW świecie, którym zwiecie Ogam'em dam ci planetębyś mógł tam produkować mete*Byś mógł tam farmić i złomować,Zakładać sojusze i kolonizowaćByś mógł stanąć na czele armiiByśmy nie skończyli na tym świecie marni. *mete - oczywiście chodziło mi tu o metal Sory, że tak się rozpisał, ale coś mnie po prostu tchnęło xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 heheeh... dobre... jaki z Ciebie poeta... gratki pomyslu... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 a pozniej.... stracil przytomnosc... i obudzil sie rano... a obok niego lezala Miss Polonia... a on nic nie pamietal... i w pewnym momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 19 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Wpada do pokoju różowy krasnoludek.O ile się nie mylę wszedł do domu przez ogródek.Przyszedł by poznać ode mnie wojenne taktyki,by siać postrach wśród mieszkańców swojej galaktyki.Pytał się mnie jak złapać kogoś na faliI co zrobić by sąsiedzi się go baliPytał się co zrobić z nadmiarem surkiI czy może posadzić na planecie ogórkiNa koniec w swej wdzięczności dał mi OWceI odleciał z nadzieją, że moje nauki nie wyprowadzą go na manowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 hehe... widze ze mamy tu poete... gdy wracal do swej gali... inni gracze go zaatakowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Wiec wyslal recki ale dostal bęcki Zdenerwowany zabil, zjadl i zatarl slady, uciekl po prawicy Zeusa wszechmogacego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 który mu gromem w d*pe strzelił. przewrócił się i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ... wpadł do tunelu nad przestrzennego wylądował w El Katakumbos stolicy Wanharii planety na dalekim wchodzie od Mordawii na północnych rubieżach... odnalazł tam statek z 4 bankami deuteru na pokładzie był opuszczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ... tak więc przeszukał cały statek i wreszcie odnalazł mostek i czapkę kapitana więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ubral czapkę i odlecial.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi