matik3652 Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Witam, proponuje dodać do jakiegoś działu z typu off-topic może kultury dział gry. Można było by tam recenzować jakiekolwiek gry dla mnie byłby to ciekawy dział bo jestem "zapalonym" graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Masz.. http://forum.ogam.online/?/forum/14-hydepark/Z tym, że może to być traktowane jako reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Gry via www są traktowane jako reklama, a tego chcielibyśmy uniknąć. Nie lubimy tutaj chyba o tym rozmawiać .Cała reszta jest jak najbardziej dozwolona i myślę, że można dla niej zrobić dział, o ile będzie się on cieszył zainteresowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jak by już powstał ten dział, myślę że dobrym pomysłem było by podzielenie go na działy PC i konsole, by dać również możliwość użytkownikom konsol też przedstawić ciekawą pozycję, a przy tym nie robić bałaganu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Właśnie nie chodzi mi o gry we "flashu" i przez przeglądarkę tylko na PC i konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Dział utworzony.Zachęcam do pisania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 7 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Kicha a czy jak umieszcze gre przegladarkowa nie zwiazana z Ogam (Manager pilki noznej) to dostane za to bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 jest napisane via www czyli też, tak sądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 7 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Regulamin forum ma taki punkt:18. Nie reklamuj innych serwisów. Nie jest tutaj napisane "Nie reklamuj gier podobnych do OGam", więc jest zakaz reklamy wszelkich gier via www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Sądze ,że temat nadaje się do zamknięcia bo i tak nikt w nim nic nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Właśnie wczoraj ktoś coś napisał.po miesiącu nieaktywności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi