Plus&Minus Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam chciałem poinformować iz BBcode na uni2 nie działa np gdy robie stronkę sojuszu nie dzialaja mi kody na powiększenie tekstu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Przed chwilą sprawdziłem i size, u, b, color normalnie mi działają, więc może po prostu źle wpisujesz kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Coś ty czcionka działa dobrze. Pewnie napisałeś coś na wzór:Coś tam[/ size]A powinieneś napisać w linijce np: Coś tam [ /size ]I pooddzielaj spacjami od nawiasów.To w nawiasie oddzieliłem aby było tu widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 robiłem tak : [i ] TEKST [ /i] [ /u] BEZ SPACJI która tutaj zastosowałem... dziala mi jedynie color i [fc] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Działa to w 100% (sprawdzone).Musiałeś coś sam pomylić, BBCode działa, więc szukaj błędu u siebie. EDIT: Sprawdzane na uni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Misiek jakie uni ? sprawdze jeszcze raz i jak nie bedzie dzialac to ci pokaze na stronce sojuszu jak to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Pokaż cały kod, który wklepujesz.Daj go w znacznik [ code] na forum, żeby nie trzeba było robić spacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 [i ] TEKST [ /i] [ /u] Na uni2 wklepując to wszystko działa jak powinno. Naprawdę musiałeś coś spiepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi