Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Ostatnio przyszło mi do głowy że administracja może zrobić nam pewien prezent pod choinkę, a mianowicie w Wigilię (piątek 24.12.210) na wszystkich uni była możliwość puszczenia fs'a za darmo. Dużo osób zapewne będzie przygotowywała się do przyjęcia gości, ostatnie porządki itd. i nie będą chcieli włączać urlopy. Więc tu prośba do Deusa i wszystkich SGO aby podarowali nam taki prezencik.

Czekam na wasze opinie i wesołych świąt życzę !

Napisano

FS za darmo nie będzie, serwer będzie również normalnie funkcjonował, nie będzie żadnego dnia, w którym będzie on wyłączony z naszej woli (poza poważnymi pracami technicznymi). Co do ew. prezentu na święta, kombinować dalej, ja nie mam ew. pomysłu ;)

Czemu nie będzie darmowego FS'a ? Co to w zasadzie za prezent; skąd skrypt ma wiedzieć, że akurat to jest ten FS, który chcesz wykorzystać

Napisano

A może o 150% :lol::)? Mnie by to pasowało,

Może w ogóle dać od razu 300%, nie przesadzajmy. 100% ogólnie fajny pomysł, choć jak mniemam ci co inwestują w samą flotę zaraz zaczną narzekać, że im to praktycznie korzyści nie przyniesie, w przeciwieństwie do ekowców.

Napisano

Deus może na okres trzech dni Świąt podniesiesz wszystkim wydobycie o 100%? ;)

Tak, jak miało to miejsce w przejściu na nową kolejkę, jak się nie mylę.

Calkowicie sie z Toba zgodze :D To by bylo najlepsze rozwiazanie ;) 100% wystarczy :)

Pozdrawiam i Wesolych ... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.