HEROS Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam.Ostatnio przyszło mi do głowy że administracja może zrobić nam pewien prezent pod choinkę, a mianowicie w Wigilię (piątek 24.12.210) na wszystkich uni była możliwość puszczenia fs'a za darmo. Dużo osób zapewne będzie przygotowywała się do przyjęcia gości, ostatnie porządki itd. i nie będą chcieli włączać urlopy. Więc tu prośba do Deusa i wszystkich SGO aby podarowali nam taki prezencik.Czekam na wasze opinie i wesołych świąt życzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 prośba do SGO może być ....my byśmy Wam nieba przychylili tyle że o darmowe fs'y to nie do nas prośba a tylko i wyłącznie do deusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Może wyłączymy serwer na okres Świąt. wszyscy odpoczną24.12.2010 godz 17:00 - 26.12.2010 godz 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Sith - jesteś genialny !!!!! jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 A ja jestem przeciw. Moze i sa święta ale nie wszyscy je obchodzą. Serwer powinien funkcjonować normalnie. Skuzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jeden i drugi pomysł jest dobry ale czy nie łatwiej włączyć urlop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Wg. mnie jest bez sensu wyłączać serwer bo może ktoś chce sobie pograć i "zachęcić" przyjezdnego do gry (może się tak zdarzyć ), albo spędza święta sam i będzie się nudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 FS za darmo nie będzie, serwer będzie również normalnie funkcjonował, nie będzie żadnego dnia, w którym będzie on wyłączony z naszej woli (poza poważnymi pracami technicznymi). Co do ew. prezentu na święta, kombinować dalej, ja nie mam ew. pomysłu Czemu nie będzie darmowego FS'a ? Co to w zasadzie za prezent; skąd skrypt ma wiedzieć, że akurat to jest ten FS, który chcesz wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Deus może na okres trzech dni Świąt podniesiesz wszystkim wydobycie o 100%? Tak, jak miało to miejsce w przejściu na nową kolejkę, jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Kicha to naprawdę dobry pomysł DESIU PROSIMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal123 Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 To świetny pomysł! taki mały prezencik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 A może o 150% ? Mnie by to pasowało, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 A może o 150% ? Mnie by to pasowało,Może w ogóle dać od razu 300%, nie przesadzajmy. 100% ogólnie fajny pomysł, choć jak mniemam ci co inwestują w samą flotę zaraz zaczną narzekać, że im to praktycznie korzyści nie przyniesie, w przeciwieństwie do ekowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal123 Napisano 24 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 A może by tak jeszcze coś na Wigilie? Wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 24 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Deus może na okres trzech dni Świąt podniesiesz wszystkim wydobycie o 100%? Tak, jak miało to miejsce w przejściu na nową kolejkę, jak się nie mylę. Calkowicie sie z Toba zgodze To by bylo najlepsze rozwiazanie 100% wystarczy Pozdrawiam i Wesolych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi