szymoczek Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2010 Witam! wracałem z planety na moona i transportowałem surowce i flota wróciła bez surowców DOWOD:http://w813.wrzuta.pl/obraz/aFhiQQHunXG/dowod
olimp Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2010 heheh... przeciez jest to oczywiste ze transportujac surowce z moona na planete... to flota zostawia surowce na planecie a wraca na moona pusta...no chyba ze to zle zrozumialem i nie o to Ci chodzi... pozdro...
Neriel Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2010 Pewnie źle się wyraził Flota DOLECIAŁA bez surki, a nie wróciła xD No albo nie ogarnął jeszcze czym jest transport ^^'
szymoczek Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2010 Ja dałem stacjonuj i leciałem z PLANETY NA MONA FLOTA DOLECIAŁA BEZ SURKI NIEGDZIE JEJ NIEMA!!!
Neriel Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2010 No to wreszcie jakieś konkretne informacje.. A właśnie.. informacje.. Dział "Ważne informacje" nie był warty obejrzenia? Link do tematu Napisz według wzoru co do kropki, bo admin nie toleruje maili z nawet najdrobniejszym błędem
Rekomendowane odpowiedzi