szymoczek Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam! wracałem z planety na moona i transportowałem surowce i flota wróciła bez surowców DOWOD:http://w813.wrzuta.pl/obraz/aFhiQQHunXG/dowod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 heheh... przeciez jest to oczywiste ze transportujac surowce z moona na planete... to flota zostawia surowce na planecie a wraca na moona pusta...no chyba ze to zle zrozumialem i nie o to Ci chodzi... pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Pewnie źle się wyraził Flota DOLECIAŁA bez surki, a nie wróciła xD No albo nie ogarnął jeszcze czym jest transport ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymoczek Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja dałem stacjonuj i leciałem z PLANETY NA MONA FLOTA DOLECIAŁA BEZ SURKI NIEGDZIE JEJ NIEMA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No to wreszcie jakieś konkretne informacje.. A właśnie.. informacje.. Dział "Ważne informacje" nie był warty obejrzenia? Link do tematu Napisz według wzoru co do kropki, bo admin nie toleruje maili z nawet najdrobniejszym błędem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymoczek Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi