Kicha Napisano 13 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 http://1.fwcdn.pl/po/60/45/466045/7344342.3.jpg?l=1290173811000 reżyseria: Jeff Tremainescenariusz: Preston Lacypremiera: 3 grudnia 2010 (Polska) 2010-12-03 13 października 2010 (Świat) 2010-10-13produkcja: USAgatunek: Akcja, Komedia dokumentalna Ktoś nie wytrzymał na Pile albo Piranii ? Proponuję więc nie myśleć nawet o tej pozycji. Mimo scen naprawdę śmiesznych są i takie, od których przypomina Nam się wczorajsza kolacja. Zaskoczyła mnie ilość widzów wybierających ten film. Jest ich naprawdę dużo. Pomijam już fakt, że większość z nich to dzieci, które są chyba już tak wyniszczone, ze takie rzeczy nie robią na nich wrażenia. Picie potu, czy skok bungee w toy toyu z zawartością to tylko niektóre sceny podgrzewające .... jedzenie w żołądku .Chociaż powiem szczerze, że mnie najbardziej obrzydziła scena, na której młoda, fajna dziewczyna całuje się z poddziadziałym staruszkiem. No cóż, co, kto lubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Staruszek z młodą panią był całkiem do przełknięcia, ale to picie potu... ledwo to wytrzymałem Stanowcza większość była śmieszna, choć brakowało mi tutaj bardziej drastycznych przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manna26 Napisano 31 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 ''Kultura - rozmowy z wyzszej polki.'' Ten powyzszy post chyba troche tu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi