Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prosiłbym o wypisanie mi w tym temacie wszystkich błędów związanych z budowaniem: zaczynając na brakującym ogonku przy nazwie budynku, a kończąc na upadku kolejki.

Prosze o nie spamowanie a o konkrety!

Błędy które znam i załatałem:

- zacinanie się kolejki przy 0sec. ( przepisałem połowe skryptu aby to naprawić ),

- zacinajace sie pola na planecie (jednej osobie sie to przydarzyło ;))

- rozbudowa laboratorium nie jest mozliwa podczas jego pracy

Liczę na pomoc

Pozdro ;)

P.S To od Was zależy jak dużo błędów poprawię, niestety nie jestem w stanie zlokalizować wszystkich samemu.

Napisano

Więc tak jedną z pierdułek którą zauważyłem jest:

-jesteśmy w budynkach i jak przełączymy na następną kolonie to czasem pokazuje się że nie mamy dosyć surowców na dany budynek chociaż mam surki pod dostatkiem. I żeby dało się zbudować trzeba ponownie kliknąć na zakładkę 'budynki', a i to dotyczy również stoczni i obrony.

Jak mi się przypomni lub zauważe jeszcze jakiś błąd to dopisze.

Napisano

Myślę iż to tez zostało rozwiązane w nowej wersji ;) Plik poszedł do deusa. Musi troche potestować - jeśli nic nie znajdzie ( a mam taką nadzieje ) to plik bedzie na serwerze może już jutro ;)

Napisano

Moim zdaniem drugą pierdółką może być kolejność sprawdzania, czy mamy surowce, oraz czy są dostępne pola.

Obecnie nawet jak planeta jest zabudowana wyświetla się najpierw napis "brak surowców", a dopiero po osiągnięciu wymaganej sumy wyskakuje info o zabudowanej planecie. Myślę, że skoro planetę mamy zabudowaną to infa o braku surowców już nie musi być :D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.