matik3652 Napisano 11 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Witam, proszę o pomoc chciałem sprawdzić czy skin z ogame bedzie pasował i niestety coś nie tak teraz nie moge włączyć ogam'a czy jest jakiś sposób żeby to odwrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 11 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Witam, proszę o pomoc chciałem sprawdzić czy skin z ogame bedzie pasował i niestety coś nie tak teraz nie moge włączyć ogam'a czy jest jakiś sposób żeby to odwrócić? zalogować sie nie możesz czy skin Ci nie działa?? tu masz skina wklej go i zastosuj: skins/epic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Zalogowałem się ale nie moge nigdzie wejść widzę tylko menu i biały obraz@EDITJuż naprawiłem źle zuploadowałem skina tzn. moge wejsc do opcji ale nigdzie dalej. wybaczcie za post pod postem miałem chyba laga jak nacisnalem edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiopysio Napisano 11 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 chyba masz problem z hasłem... sprobuj wejsc bez hasła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ty sie nie odzywaj bo nawet nie wiesz o co chodzi i już naprawiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 11 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 wejdź w ustawienia i odznacz zastosuj skin i kliknij dalej jak to nie pomoże to wpisz w pole adresu skina: skins/epic/ i wciśnij dalej i podgląd EDIT: matik kolega chciał ci pomóc więc czemu jesteś nieuprzejmy dla niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiopysio Napisano 11 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 moge sie nie odzywac....ale jestes na urlopie...wiez otym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Wybacz ale mam zły dzień już naprawiłem. Chodziło mi o u2 nie tylko u4 isnieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi