ToTylkoJa Napisano 11 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Kiedy wysyłamy jakiś atak i chcemy go opóznić np z 2-3 razy wszystko działa ok ale jak flota "dolatuje" do celu nagle atak jest zawracany i flota atakujaca od razu znajduje sie tam skąd wyleciała. Ostatnio leciałem na gracza patroklos nie wiem czy to zauwazył ale opózniałem kilka razy (6-7razy może wiecej) i flota mi zawróciłasama zanim jeszcze doleciała do celu (jakieś 2 min przed dolotem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 11 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 może przez przypadek zamiast związek kliknąłeś zawróć? To częsty błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Nie nie sprawdzałem to kilka razy.Jestem tego pewien jak grasz na u4 to opózni bo nie wiem jak na pozostałych unaich czy takowy błąd wystepuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi