Jason Napisano 8 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam Jestem z Wami od dwóch dni ;> A nawet kiedyś tutaj grałem wsioo dawno, ale nie pamiętam już nicku Tworzę chaos na u4. A ogółem o mnie to:Mam na imię Artur, mam w tym miesiącu 18'nastkę, jestem farbowanym blondynem z kolczykiem w języku ^^Słucham muzyki Reggae, Dancehall, oraz podsłuchuje DnB. Nie lubię świąt bo zawsze mniej prezentów na urodziny I ogółem to miło Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjadaczKotow Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witomy w naszych skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi