Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, wpadłem na pomysł związany z transportem jednostek można by było stworzyć statek (lotniskowiec), który służył by do przewozu lm'ów i innych lekkich statków na krążownikach kończąc jeden miałby pojemność 5 mln statków.Służyłby do fs'ów dla ludzi, którym brakuje deuteru.

Napisano

Taa, ale wzorowałem się na pewnej grze mianowicie Homeworldzie 2 tam zamiast skakać krążownikiem i myśliwcami (załóżmy że to 6 eskadr) pakujemy je na lotniskowiec i zmniejszamy koszty skoku nadprzestrzennego o jakieś 1500 RU (tamtejsze zasoby) co daje dużą przewage. :)

Napisano

Nie obraź sie ale mi ten pomysł sie nie podoba. Jest to uciekanie do nikad. Po drugie jak nie stac kogos na utrzymanie floty to niech zrobi tyle zeby wyrabiac z deksem a nie trzymac flote ponad swoje mozliwosci.

Napisano

No to 1 vs 4 kurde chyba się nie przyjmie :/ a miałem nadzieje że tez będe mniej palić a tak na serio wpadlem na ten pomysł w wannie :D (bez jaj). Wg mnie jest to pomysł sensowny dla nowych graczy chociażby takiemu Vladowi też sie przyda :).

Napisano

Flota warta 42.000 dodatków nie ugnie się przed żadnym ACSem xD

Dajcie spokój, tak można wszystko upraszczać.. budynek do szybszych badań, coś do większego wydobycia itp. To jest bez sensu - muszą być jakieś granice :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.