matik3652 Napisano 8 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam, wpadłem na pomysł związany z transportem jednostek można by było stworzyć statek (lotniskowiec), który służył by do przewozu lm'ów i innych lekkich statków na krążownikach kończąc jeden miałby pojemność 5 mln statków.Służyłby do fs'ów dla ludzi, którym brakuje deuteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mi się wydaje, że to jest po prostu pójście na łatwiznę Duża flota dużo kosztuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 8 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Taa, ale wzorowałem się na pewnej grze mianowicie Homeworldzie 2 tam zamiast skakać krążownikiem i myśliwcami (załóżmy że to 6 eskadr) pakujemy je na lotniskowiec i zmniejszamy koszty skoku nadprzestrzennego o jakieś 1500 RU (tamtejsze zasoby) co daje dużą przewage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 8 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nie obraź sie ale mi ten pomysł sie nie podoba. Jest to uciekanie do nikad. Po drugie jak nie stac kogos na utrzymanie floty to niech zrobi tyle zeby wyrabiac z deksem a nie trzymac flote ponad swoje mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dobrze jeśli nie to nie to był tylko pomysł usprawnienia gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Mi nawet się podoba Zaoszczędze jeszcze bardziej na fs'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 no to mamy 1 vs 3 może niech jeszcze ktoś się wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RazemPonadKilo Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 jestem na nie jak masz duza flote to musisz potrafic i byc w stanie ja utrzymac <_ nie ma tak latwo w dzisiejszych czasach src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_lol.gif" alt=":lol:"> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ja jestem w stanie ją utrzymać Ale wolałbym mniej palić za fs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No to 1 vs 4 kurde chyba się nie przyjmie :/ a miałem nadzieje że tez będe mniej palić a tak na serio wpadlem na ten pomysł w wannie (bez jaj). Wg mnie jest to pomysł sensowny dla nowych graczy chociażby takiemu Vladowi też sie przyda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Vlad nie robi fs'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Racja nikt nie połasi się na jego flotke ale jakby się uprzeć i topka zrobiła by ACS to może coś by stracił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Flota warta 42.000 dodatków nie ugnie się przed żadnym ACSem xD Dajcie spokój, tak można wszystko upraszczać.. budynek do szybszych badań, coś do większego wydobycia itp. To jest bez sensu - muszą być jakieś granice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Zgadzam się z Nerielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Okej to tylko pomysł a wy tu o granicach... dla ludzi nie ma granic ^^no a tak na serio ten pomysł stracił już sens i jest stracony bo to forum odwiedza taka gigantyczna liczba osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi