Kicha Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Pierwsza faza przewidziana jest już na dzień dzisiejszy, także śledźcie sytuacje na forum ! Aktualny harmonogram walk Faza pierwsza1. slawekbest (u2) vs Zbylu (u3)2. fluks (u2) vs Ruby (u3)3. Kicha (u2) vs Jaro (u3) 4. PACYFIKATOR (u2) vs piotras32 (u3) 5. tarzan88 (u2) vs Kanah (u3) 6. Neriel (u2) vs EKOMANIEK (u3)7. one (u2) vs ZawodSprzedawca (u3)8. alekswin (u3) vs marek04 (u3)9. harunia33 (u2) vs Gawron32 (u2)10. Salioner (u4) vs Wenez (u4)11. Shreku (u4) vs mirai (u2)12. HUNTER2121 (u4) vs Kruchy (u4)13. 1miko1(u4) vs uper (u4)14. kazik (u4) vs Tuben (u4)15. Anath (u4) vs Paciorkowiec (u4)16. arro311 (u4) vs tygrys55 (u4)17. Lode (u4) vs Sroka (u4)18. Kargul (u4) vs Arsey (u4)19. Bonkers (u4) vs Ros3 (u4)20. Goatee (u4) vs nerd (u4)21. Normans (u4) vs ChRoScIk (u4)22. Babalu (u2) vs 7lez (u4) Faza druga1. slawekbest (u2) vs fluks (u2)2. Kicha (u2) vs piotras32 (u3) 3. Kanah (u3) vs EKOMANIEK (u3)4. ZawodSprzedawca(u3) vs marek04 (u3)5. harunia33 (u2) vs Salioner (u4)6. mirai (u2)vs Kruchy (u4)7. uper (u4) vs Tuben (u4)8. Paciorkowiec (u4) vs arro311 (u4)9. Sroka (u4) vs Kargul (u4)10. Ros3 (u4) vs nerd (u4)11. ChRoScIk (u4) vs Babalu (u2) faza 31. fluks (u2) vs Kicha (u2)2. Kanah (u3) vs marek04 (u3)3. Salioner (u4) vs Kruchy (u4)4. Tuben (u4) vs arro311 (u4)5. Sroka (u4) vs nerd (u4) vs Babalu (u2)* faza 41. Kicha (u2) vs Kanah (u3)2. Salioner (u4) vs arro311 (u4) vs nerd (u4)* Walka o trzecie miejsce1. Kicha (u2) vs Salioner (u4) vs nerd (u4)* FINAŁ1. Kanah (u3) vs arro311 (u4) Harmonogram bardzo prosty, przykładowo, jeżeli 1. slawekbest (u2) vs Zbylu (u3)2. fluks (u2) vs Ruby (u3) Wygrywa w pierwszej rundzie slawekbest a w drugiej rundzie Ruby to w razie drugiej, pierwsza runda slawekbest vs Ruby * będą to walki trzech graczy, każdy z każdym. Przechodzi jeden, ten który straci najmniej/wygra najwięcej walk Kicha dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Super Kicha a wiesz moze co to za upominek mamy dostac za udzial w konkursie ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 W fazie 5 literówka Piątej, a nie Piątek A jeszcze pytanie co do kolejnych rund, bo nie skumałem tego."W drugiej rundzie biorą udział floty z poprzedniej rundy" oznacza, że będą takie jakie ZOSTAŁY po walce czy pierwotny skład (nienaruszony)? EDIT by Kicha: Zauważyłeś literówkę, a nie zauważyłeś, że to nie ma sensu ? Jak w fazie piątej mogą brać udział floty z ... fazy piątej? . Poprawione @EDITHah też prawda Skuzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 W drugiej rundzie biora udział te statki które zostały w 1 rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ok, to kiedy się w końcu zacznie turniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dziś wieczorkiem 1 faza będzie. Floty już wszystkie sa zatwierdzone które sa przedstawione w 1 poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros3 Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Zostały nie całe 2 godzinki, ciekawe czy wyniki 1 rundy się pojawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 napewno o 24 -,- o tej godzinie spac bd co niektórzy bo jest szkola i praca -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Co niektórzy dopiero o tej godzinie wracają z pracy, jutro idą na 8 na uczelnię i tak nie marudzą ... Wyniki 1 fazy konkursu:1. slawekbest (u2)2. fluks (u2) 3. Kicha (u2)4. piotras32 (u3) - tutaj walka była bardzo wyrównana. Kolega wygrał jedynie o parę kk jednostek. Gratuluję5. Kanah (u3)6. EKOMANIEK (u3)7. ZawodSprzedawca (u3)8. marek04 (u3)9. harunia33 (u2)10. Salioner (u4)11. mirai (u2) - tutaj również wygrana zaledwie o kilka kk jednostek. Gratuluję12. Kruchy (u4)13. uper (u4)14. Tuben (u4)15. Paciorkowiec (u4)16. arro311 (u4)17. Sroka (u4)18. Kargul (u4)19. Ros3 (u4)20. nerd (u4)21. Normans (u4)22. Babalu (u2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A ja mam takie pytanie z ciekawości (pewnie dlatego że akurat tak trafiłem) czy kicha z forum i kicha z gry to ta sama osoba? Bo jeśli tak to uważam, że nie jest to do końca uczciwe bo znałeś floty gdyż pomagałeś przy organizacji, włącznie z tym że to właśnie do ciebie słałem na priva moją flotę a teraz mam z tobą walczyć więc nie zdziwie się jak przegram? Hmm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 To ta sama osoba, harmonogram został ułożony przed wysłaniem flot - więc niema mowy o oszustwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Konkurs organizował najpierw Deus. Zgłosiłem się jako zwykł gracz, zostałem wtedy wpisany w harmonogram i wysłałem swoją flotę (są @, można sprawdzić daty). Dopiero później zacząłem Wasze floty przeliczać, sprawdzać i teraz robić te symulacje.Także bez względu na to, kto by to teraz robił - wynik byłyby taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Nie no jak tak to 0 problemu:) Pytam proforma, bo coś czuję, że dalej nie przejdę Grunt że uczciwie;p Pozdr A kiedy faza 2? Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Kicha Dubel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Kicha wysłał jako jeden z pierwszych swoją flotę na konkurs więc nie ma mowy o oszustwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Kicha wysłał jako jeden z pierwszych swoją flotę na konkurs więc nie ma mowy o oszustwie. Tak jak mówiłem, najpierw przyjmowaliśmy zgłoszenia, został ułożony harmonogram - potem floty. Procedura była rozłożona na dwie fazy po to, abyście nie mieli do nas podejrzeń (choć my i tak byśmy was nie oszukali ). Wiele zgłoszeń nie doszło i harmonogram uległ zmianie - jednak tutaj była już precedura ułożenia nowego (nie było to losowe), a działała ona tak, że jeżeli osoba nie wysłała floty została usunięta z harmonogramu, a osoba z kolejnej rundy wskoczyła na jej miejsce, prościej mówiąc, osoby z dołu wskoczyły do góry na miejsca usuniętych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Babalu Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Szkoda że nie dostaje się RW z walk turniejowych, można by modyfikować skład floty na następne turnieje. deusx zdejmij mi już bana z SB, będę już grzeczny OBIECUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 http://forum.ogam.online/?/topic/3781-zabawa-w-zlomowanie-harmonogram-walk-stary/page__view__findpost__p__43234Myślę, że to nadal aktualne, więc niech to będzie odpowiedź na twój post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Kicha zna już wygranego pewnie łobuz jeden noo , szkoda że odpadłem zapewne trafiłem na flotę typu sporo lm i trochę ow ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A jak będzie wyglądać opcja z 3 graczami każdy na każdego? Ile floty zostanie wygranemu? Tyle co z lepszej dla niego walki, czy tyle co z gorszej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A jak będzie wyglądać opcja z 3 graczami każdy na każdego? Ile floty zostanie wygranemu? Tyle co z lepszej dla niego walki, czy tyle co z gorszej? Będzie walczył gracza z bb z cc z a Po tych walkach ta osoba, która straciła najwięcej jednostek odpada, floty dwóch "wygranych" wracają do poprzedniego stanu i ponownie będą walczyć, wygrany przechodzi. (jak coś porąbałem kicha mnie poprawi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ok, rozumiem, brzmi rozsądnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jedyne rozsądne rozwiązanie jakie Nam przyszło do głowy, żeby rozwiązać problem nieparzystości par. chesiu za dużo czasu schodzi na tych symulacjach. Nie chce mi się robić wszystkich rund na raz .O wynikach walk dowiaduję się parę minut przed ich opublikowaniem. Chciałbym z tego miejsca bardzo przeprosić graczy z 21 rundy 1. fazy. Nastąpił błąd i omyłkowo wpisałem jako wygranego gracza, który przeszedł. Normans przegrał z ChRoScIk i to ten ostatni przechodzi do drugiej fazy. Wyniki drugiej fazy1. fluks (u2)2. Kicha (u2)3. Kanah (u3)4. marek04 (u3)5. Salioner (u4)6. Kruchy (u4)7. Tuben (u4)8. arro311 (u4)9. Sroka (u4)10. nerd (u4)11. Babalu (u2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RazemPonadKilo Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 wiadomo jakie to upominki beda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 6 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dostaniesz warna na SB Poczekajcie z tymi nagrodami do końca turnieju. Marudzicie mości panowie okrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi