guliwer Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2010 Witam!Wchodzę sobie na Ogam. Loguje się. Po kilku minutach spostrzegłem że znikły mi z planety wszystkie WR, LDL i CDL.ID:80278 Nick:guliwer
deusx Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2010 Obrana sama z siebie nie znika. Zostałeś zaatakowany flotą lub rakietami.
guliwer Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2010 a jeżeli ktoś zaatakował by mnie rakietami dostał bym o tym powiadomienie?Bo RW nie dostalem, więc rakiety to jedyna opcja.
deusx Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2010 Dostaniesz oczywiście wiadomość, z tym że pamiętaj, że po 24h są one usuwane.
guliwer Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2010 szkoda bo wczoraj caly dzien na Tropical Island bylem. Czy można odzyskac wiadomości?
deusx Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2010 Niestety nie można, postaramy się usprawnić system wiadomości, aby w razie nie obecności można było je przeczytać
MiG Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2010 a jeżeli ktoś zaatakował by mnie rakietami dostał bym o tym powiadomienie?Bo RW nie dostalem, więc rakiety to jedyna opcja. Po ataku rakietami otrzymujesz wiadomość w raportach szpiegowskich.
Rekomendowane odpowiedzi