guliwer Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Witam!Wchodzę sobie na Ogam. Loguje się. Po kilku minutach spostrzegłem że znikły mi z planety wszystkie WR, LDL i CDL.ID:80278 Nick:guliwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Obrana sama z siebie nie znika. Zostałeś zaatakowany flotą lub rakietami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guliwer Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 a jeżeli ktoś zaatakował by mnie rakietami dostał bym o tym powiadomienie?Bo RW nie dostalem, więc rakiety to jedyna opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dostaniesz oczywiście wiadomość, z tym że pamiętaj, że po 24h są one usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guliwer Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 szkoda bo wczoraj caly dzien na Tropical Island bylem. Czy można odzyskac wiadomości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Niestety nie można, postaramy się usprawnić system wiadomości, aby w razie nie obecności można było je przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 a jeżeli ktoś zaatakował by mnie rakietami dostał bym o tym powiadomienie?Bo RW nie dostalem, więc rakiety to jedyna opcja. Po ataku rakietami otrzymujesz wiadomość w raportach szpiegowskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi