Skocz do zawartości

[U2] [DemCO] Demontownia Company & [4FuN] 4FuN vs [LN] Łowcy Nagród

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana.

[DemCO] Demontownia Company vs [LN] Łowcy Nagród

2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste.

[4FuN] 4FuN

3.System liczenia:

- procentowy

4.Warunki zakończenia wojny:

06.12.2010 - 23.12.2010 bądź uzyskanie 8.000.000.000 %

5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny.

Minimalne RW od 1.000.000 %

6. Powód wypowiedzenia wojny.

Taki mam kaprys

Dla zabawy

Punkt 8. ich regulaminu (8. Wojny ? uwierzcie nie chcecie tego z nami.)

Z nudów

Taki kaprys ma i Pacyfikator

PS. PROŚBA DO MODERATORÓW WSZELKI NADMIERNY NIEPOTRZEBNY I NIC NIE WNOSZĄCY SPAM PROSZĘ KASOWAĆ .

Napisano

Starcie flot z: 06-12-2010 21:45:22.

Agresor one

Gwiazda Śmierci - 2.200.000

Obrońca Sosna666

Gwiazda Śmierci - 92.872
    Działo jonowe - 17
    Mała powłoka ochronna - 1

Agresor one

Gwiazda Śmierci - 2.200.000

Obrońca Sosna666

Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!

Agresor stracił 0 jednostek.

Obrońca stracił 928.720.156.000 jednostek.

Na tych współrzędnych znajduje się teraz 278.616.000.000 Metal i 222.892.800.000 Kryształ.

Osiągnięty procent z debrisu: 5.015.088%

Napisano

Starcie flot z: 07-12-2010 21:03:39.

Agresor PACYFIKATOR

Aurora - 10.000.000

Obrońca Heban

Lekki myśliwiec - 10.000.000
    Sonda szpiegowska - 28.119
    Satelita słoneczny - 1.000.000
    Ultra transporter - 30.000.000
    Wyrzutnia rakiet - 964.743.751
    Duża powłoka ochronna - 1

Agresor PACYFIKATOR

Aurora - 10.000.000

Obrońca Heban

Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!

Agresor stracił 0 jednostek.

Obrońca stracił 5.107.015.741.000 jednostek.

Na tych współrzędnych znajduje się teraz 1.098.000.000.000 Metal i 727.216.871.400 Kryształ.

Prawdopodobienstwo powstania ksiezyca: 20% (18.252.168%)

Napisano

Dali du*y inaczej rzecz ujmując , zero klasy i umiejętności . nie dziękuję bo nie ma za co , podczas tego wszystkiego nie spadł mi nawet lm czy moon czy cokolwiek innego .

bb , z wami wojny już nie chce mieć wasz punkt regulaminu dobrze mówi jednak ( bo jak prowadzić wojnę z kimś kto tego nie umie ;s )

bb

Napisano

Owszem umiemy wojnę prowadzić. Jednak pamiętajcie ze MI OSOBIŚCIE nie chciało sie latać karol z nim nie wiem co sie stalo -,-. Nic większego tez nie upolowaliscie wiec i ty chesiu jestes cienki jak sik pająka. Prawde mówiąc ^^ gratki jedynie dla pacyfikatora za ustrzelenie kilku satelit :)

Pozdrawiam temat mozna zamknac.

Napisano

Starcie flot z: 07-12-2010 21:03:39.

Agresor PACYFIKATOR

Aurora - 10.000.000

Obrońca Heban

Lekki myśliwiec - 10.000.000
    Sonda szpiegowska - 28.119
    Satelita słoneczny - 1.000.000
    Ultra transporter - 30.000.000
    Wyrzutnia rakiet - 964.743.751
    Duża powłoka ochronna - 1

Sory cię... ja tu widzę tylko 1mln satelit. Więc nie pisz że tylko po satelitach latałem, my z Chesiem czymś się wykazalamiśmy, jednego dnia wszystkie moony ci spadły a wy ani jednego skanu na nas nie oddaliście.

Napisano

Wojna zakończyła się w taki sposób w jaki przypuszczałem, ale tak czy siak gratki się należą, może nie tyle co za % do wojny, ale za utarcie nosa i zmniejszenie o jeden, liczbę "krzyczących" sojuszy, którzy dużo mówią, ale mało robią :P

Napisano

Kurde ty lama jesteś , taka jest prawda twoje pro masterowanie jest nudne sosen , raz złoiłem ci dupsko i teraz po raz drugi złoiłem ci dupsko i nie ważne w jakim będziesz soju zawsze będę kopał cię w dupsko . już drugą wojnę ze mną przegrałeś pamiętaj , a i co z tego że w wojnie nie było % jak dzień przed wojną zrobiłem na waszym koledze 700k% a tylko z racji mojej uprzejmości i gry fair play ( czego was się wg. nie tyczy , uciekanie na urlop hebana itp ) więc odpuść sobie gadanie bo mnie aż pieni . TO TY UCIEKŁEŚ Z SOJA i to TY BĘDZIESZ JESTEŚ POZOSTANIESZ NA WIEKI WIEKÓW LAMĄ !

Papa już się nie udzielę do tego tematu bo na całej lini się zawiodłem , a nas sosen było dwóch was 5 :(

Napisano

Nie wiem jak pracują tu modkowie ale ten temat powinien już być dawno zamknięty skoro wojna to przeszłość :) Chesiu powinieneś napisać temat do zamknięcia :)

Napisano

hehe cheslawie jesteś taki smieszny ze latałem 3 razy siku :) tym kim mnie nazywasz to wlasnie jesteś TY hehe nie przypominam sobie bys mnie kiedykolwiek złapał na widelec :) a tyle razy miałeś okazje ahh... A co do sojuszu,,, Nie moja wina ze niektórzy tak graja przyjmowałem ich z nadzieja ze cos potrafią jednak myliłem sie :) Poza tym nie obrażaj mnie bo ja tego wzgledem ciebie nie robie. Nawet nie widziałeś mojej jaskółki na falandze wiec możesz sobie tam jedynie sam do siebie żale teraz wypluwać. A latac na niedoświadczonych graczy każdy potrafi lecz nie tak dobrze jak ty hehe

Kolejny raz proszę. Temat zamknac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.