WNSCHOLES Napisano 3 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Tak jak w temacie. Przez dłuższy czas gromadziłem w banku surowce. Pewnego dnia wchodzę na ogam i mam całą surkę prócz metalu którego mam dokładnie 0.Surowców nie wypłacałem, przenosiłem ani nic podobnego. Nie mam ich w innym banku.Błąd zgłaszałem jednak nie dostałem odpowiedzi.PS.: To już któryś raz na serwie bo moim sojusznikom też giną surowce z banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WNSCHOLES Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Hmm. Widzę że nikt nie spotkał się z podobnym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Cóż.. chyba nie Ja od roku nie miałem bynajmniej ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Z mojej strony tylko tyle, żeby zmienić sobie hasła i nie podawać "kolegom". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi