wencek88 Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 hcial bym to wytlumaczyc..... bawilem sie w sklpie i niechacy tam klikalem niehcialem nikogo oszukac..... zreszta sami otym wiecie bo wyslalem 2 sms i bardzo chcial bym grac na waszej grze .....a zreszta nawet niedostalem tych dodadkow ze sklepu..... tylko dostalem te za ktore zaplacilem..... czy jest mozliwosc jakas zebyscie odbanowali mi konto ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxi Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 naucz się poprawnie napisać to może tu zajrzą bo twoja wypowiedź jest dla mnie żenująca... i w sklepie się radze nie bawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Galaksi ma w 100% rację. Po pierwsze ortografia się kłania, po 2 mógłbyś ułożyć sensowne zdanie złożone, z którego dałoby się cokolwiek odczytać. wyslalem 2 sms i bardzo chcial bym grac na waszej grze .....a zreszta nawet niedostalem tych dodadkow ze sklepu..... tylko dostalem te za ktore zaplacilem Znajomość regulaminu sklepu także się kłania. Co do dodatków, to można wysłać 2SMS po 20zł, a nie wiem ile ty ich wysłałeś.Dla potwierdzenia moich słów zrobiłem specjalnie dla Ciebie screena http://img339.imageshack.us/img339/9742/beztytuufsp.png Nie wiem dokładnie co nabroiłeś ale myślę że wkrótce wszystko się wyda Zobaczymy co powie administrator. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Galaksi95 i MiG, czy jesteście Administratorami bądź SGO U2??? uwagi na temat pisowni czy ortografii autora Tematu zachowajcie dla siebie dostajecie po jednym ostrzeżeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts