harunia33 Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Mam pytanie co do aktualizacji punktów: co jaki czas są one aktualizowane w podglądzie? Zrobiłem trochę badań, skolonizowałem planty i dość dobrze je rozwinąłem a nadal nie widzę przyrostu punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 co godzinkę jest aktualizacja punktów a rekordy raz dziennie rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 więc za kolonizację i badania i eko nic nie dostaję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nie od razu. Zawsze koło pełnej godziny ( 19.00; 20.00; 21.00 itd )jest naliczane to co się wybudowało. Ale zalecam wejść w zakładkę budynki by to co się wybudowało odświeżyć. o 21.00 będzie następne podliczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomand Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 1000 wydanego surowca = 1 ptk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Nomand, prościej chyba będzie 1bln siury to 1mld pkt. bo 1pkt. i tak się nie zauważy. Zresztą 1mld też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 zależy jakiej sury . bo 1bln deuteru to będzie więcej niż 1bln metalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismael Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Galaksi95 bln deu wygląda w statach tak samo jak bln mety więc bunkrownik nawali masę wr'ów za daną ilość metalu a za ten sam metal flociarz postawi flotę mniej wartą punktowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi