Marvelus111 Napisano 29 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam. Jestem Marcin i mam 12 lat (Ale nie uważajcie mnie za jakiegoś gówniarza). Swoje początki miałem jakieś 2 lata temu, zaczynałem grac w ugamele. Mieszkam nieopodal Lublina. Interesuje się informatyka i matma. Z gier najbardziej lubię RPG, Strategiczne, ściganki i Hack&slashe. Z muzyki najbardziej lubię Rock i metal. (I ostrzegam. Mam dwóch braci, jeden ma 16, a drugi 19 lat) PS: Zapomniałem hasła do swojego starego konta, więc jak by co to ja, Marvelus113. (Ostatnio nie grałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 29 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witamy Marvi odezwe sie na gg jakie uni grasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvelus111 Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Na 2, a i gg to 5439509... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi