moudyyy Napisano 15 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam mam pytanie a zarazem problem..Dlaczego moje konto zostało usunięte bynajmniej nie istnieje..Byłem za granica nie logowałem się jakieś 2 miesiace wracam konta nie ma..Założyłem sobie nowe o tym samym nickuMoja planeta zowiła nazwe Namek na pierwszym Uniwersum miałem już po 61 poziom kopalni itd pełno floty dobrze rozbudowaną technologie...Dlaczego to konto zostało usunięte.. chciałbym je odzyskać Wydał też pare zł na sms-y a teraz troszkę tego żałuje, bo konta nie ma...Może mi ktoś to wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 15 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Była dostępna opcja przejmowania starych kont, gdy są nieaktywne dłuższy okres czasu. Jak się nie mylę 50 dni ? Najwyraźniej Twoje właśnie w taki sposób zostało przejęte. Dlaczego temat w tym dziale ? -.-`Skargi Zostałeś urażony przez osoby "wyżej" od Ciebie ? Zgłoś TO!Przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 16 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Gdzież to kolego bywałeś? W Mozambiku, że nie miałeś dostępu do sieci? Każdy komu zależy na koncie znajdzie czas choć raz na miesiąc - 1 minutę - by zalogować się na swoje konto. Teraz jak nie chcesz stracić konta musisz się na nie przynajmniej raz na 49 dni zalogować. Jeśli gracz nie loguje się na konto przez kolejnych 50 dni konto jest uznawane za opuszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 17 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A jeśli włączy urlop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 17 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Urlop jest najczęściej na parę dni Jak ktoś robi przerwę na 50 dni to któż ma wiedzieć czy konto nie będzie tak stać kolejne 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi