Ebi Napisano 12 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam dzis czyli 11.11.10 wysłałem dwa esemesy po 23zł z vat które daja po 450 dodatków owszem dostałem je lecz nastepnie wysłełem jeszcze jednego esa kase mi z kata zabralo ale kodu juz nie otrzymałem prosze o wyjasnienie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anora Napisano 12 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Tam pisze na czerwono że można tylko 2 esy na 24 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 12 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Potwierdzam! Tak to jest jak się nie czyta uważnie regulaminu bądź mniejszych druczków..Pogadaj z deusxem może jak go ładnie poprosisz to Ci doda te dodatki na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 12 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Jak widzisz Ebi, zaistniałą sytuacja jest Twoim niedopatrzeniem. Deus nie musi Ci nic zwracać, więc nie nastawiaj się na to.Druga sprawa, DLACZEGO TEMAT W TYM DZIALE?! Naprawdę proponuję zacząć czytać wszystko to, co jest napisane:Skargi Zostałeś urażony przez osoby "wyżej" od Ciebie ? Zgłoś TO! Przenoszę do innego działu.Zajrzyj do tego tematu -> http://forum.ogam.online/?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Potwierdzam! Tak to jest jak się nie czyta uważnie regulaminu bądź mniejszych druczków..Pogadaj z deusxem może jak go ładnie poprosisz to Ci doda te dodatki na konto Co do mniejszych druczków, napis jest pogrubiony i napisany na czerwono a rozmiar czcionki jest ten sam. Proponuje zapoznać się z tym tematem: http://forum.ogam.online/?/topic/2658-reklamacje-sms/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi