Snopek Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cześć chyba mam błąd na 2 moich planetach. opis błędu : gdy juste w stoczni i wybieram do produkcji Satelity słoneczne to robią mi się bez kolej.a na innych planetach mam normalnie wsystkie wchodza w kolejke. To jest błąd gry ?? czy tak ma każdy ?? Nick: Tony1986ID matki: 70949Uni: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ale się robią?Bo jeśli chodzi o to, że od razu są zrobione to to normalne.. czas budowy 0s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snopek Napisano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jak normalne o dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Hah, a ty co myślałeś, że te miliardowe floty z TOP się robiły np. 1.000.000.000 sekund? Dziesiątki lat by to trwało Na wyższych poziomach nanitów nawet GŚ będą się robić 0s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Hah, a ty co myślałeś, że te miliardowe floty z TOP się robiły np. 1.000.000.000 sekund? Dziesiątki lat by to trwało Na wyższych poziomach nanitów nawet GŚ będą się robić 0s Dokładnie, czas budowy będzie zależy od poziomu fabryki nanitów na planecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi