bidet Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Prosze o odwołanie od bana ponieważ ten lot był specjalnie zrobiony, tak długo nie mialem leciec wiecej niz 24h i mialem zamiar zawrocic. To było specjalnie tak zrobione ponieważ gość ni z groszki ni z pietroszki zniszczyl mi 2 mony w nocy i niech jego dobrze sprawdza bo chyba jemu sie ban nalezy.Przy sciagnieciu bana prosze wlaczyc urlop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 bidet zrobiłeś to specjalnie ? Więc ban należy się jak najbardziej.Nie można przeprowadzać takich akcji, które mają uniemożliwić graczowi pójście na urlop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Zacytuję: 5.6. Niedozwolone jest wysłanie FS (długo lecącej floty) na aktywnego gracza, w celu UNIEMOŻLIWIENIA włączenia mu urlopu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bidet Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Ledwo zaczełem grac miałem moony a tu gosc z 10 dziesiatki jedzie mi w nocy wszystko co sie da to co byscie powiedzieli - dlatego zrobiłem tak specjalnie bo i ja tez jak to mozna rozumiec nie mogł bym wejsc w obcje urlop ! deusx czy to trzeba tyle prosic was zeby moc sobie pograc mam troche czasu i chciałbym grac a musze czekac do 13.11.2010 EDIT by Kicha: Nie dubluj postów, używaj opcji EDYTUJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 bidet, a to tak ciężko zrozumieć, że gra posiada takie coś jak regulamin, który należy przestrzegać ?Jeżeli ktoś zjechał Ci więcej moonów niż może - zgłoś to. Jeżeli nie, to pogódź się z tym, że gra m.in. na tym polega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 bidet, piszesz że gość zniszczył Ci 2 moony wiec nie widzę tu nic za co należałby się ban graczowi (wolno zniszczyć 4 na dobę) za to Ty zrobiłeś lot na dwóch graczy : w pierwszym przypadku trwał on ponad 115h a w drugim ok 100h i za to należy się ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Trzeba czytać regulamin, to blokady kont nie będzie, piszę jasno, że wysłanie FS za aktywnego gracza jest zabronione. A za tą obrazę w następnym temacie niema mowy o skróceniu blokady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paciorkowiec Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 ..... eeee banik kolega dostał ..a dałem mu szanse ..wysłałem punkt z regulaminu ze tak nie mozna ..poprosiłem by zawrócił.. to mnie wysmiał ..wiec nalezy sie w 100% na cały okres... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts