KANAH Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Co jest z tą opcją? Jest to uciążliwe i naprawdę wku*****ce. Zróbcie coś z tym. Kiedyś jak szybko rozbudowywałem się włączał a teraz jak przeskakuje z jednej planety na drugą. Czekałem cierpliwie długo myśląc że przestanie się pojawiać ale nie doczekam się chyba. Jest to strasznie irytujące. Proszę zróbcie coś z tym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ochrona antybotowa jest uzależniona od BOTÓW lub ich użytkowania na danym uniwersum. Im więcej ludzi będzie korzystało z botów, tym częściej każdemu będzie się pojawiał antybot. Obecnie na każdym uniwersów ilość botów jest znikoma, więc zmniejszyłem aktywność antybota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Oki Deusx dzieki. To naprawdę było strasznie irytujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi