shreku Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Mam problem zawróciłem flote bo źle zrobiłem FS . Flota wróciła i Powinna wyładować Twoja flota wraca na planete[4:245:8]i wraca z nastepujacymy surowcami :Metal : 222.568.011.985, Kryształ : 63.420.967.834, Deuter : 5.780.581.031.191 Ku mojemu zdziwieniu tylko była wiadomości a Surowców niestety NIE było Proszę o sprawdzenie i Oddanie mi Surowców Pozdrawiam Sorki zapomniałem Nick Shreku ID MATKI: 9863 Un 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 A o wzorze na oddanie surowców nie słyszałeś?ID matki i nick by się mogły przydać http://forum.ogam.online/?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 OK Dopisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam czy ma ktos zamiar sie tym tematem zainteresowac albo odac ta surke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Doczytałeś do końca temat, który wkleił Neriel? Masz tam adres e-mail, na który zgłasza się takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 uuuuu serjo juz to dawno zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 uuuuu serjo juz to dawno zrobilem Obyło by się bez aluzji... biorąc pod uwagę, że staram się podpowiedzieć...Może po prostu zły miałeś temat maila, albo czegoś nie ująłeś w jego treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ew. deus zwyczajnie nie wchodził na pocztę.. możliwe, że jest zajęty.. różnie bywa Ze 3 dni należy poczekać i wtedy np. na PM napisać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Z całym szacunkiem, ale maila żadnego nie dostałem. Maile są przeglądane kilka razy dziennie, wyślij go wg. wzoru jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi