W0lfmark Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Witam! Moje konto to Tangou Chciałbym się dowiedzieć dlaczego dostałem bana za multi z donbamboss / depko jeżeli ja z tych kont nigdy nie korzystałem i byłem od jakiegoś czasu na urlopie. Donbamboss'a znam.. ale depko nic mi to nie mówi.. Pozatym jak mogę mieć multi z kontem donbamboss jeżeli nie znam hasła na to konto... Proszę o jakieś wyjaśnienia w tym temacie gdyż jestem nowym właścicielem konta ponieważ zostało ono mi oddane.. Proszę o wypowiadanie się TYLKO administracji Pozdrawiam Sueey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sith Grom Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Porozmawiaj z poprzednimi właścicielami konta a było ich kilku poczekamy na deusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Konto te oddałem Zbojnikowi.. a on chyba podał dalej.. Ja też nie wchodziłem nigdy na żadne z powyższych kont Link to comment Share on other sites More sharing options...
W0lfmark Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 To rozumiem że ktoś wykorzystywał moje konto do przekrętów, bo pisałem do deusx'a o zmiane maila ponieważ chciałem mieć zabezpieczone to konto ale deusx sobie to grzecznie mówiąc olał.. Odpisał na 1 wiadomość "kto był poprzednim właścicielem konta?" To mu odpisałem i po tym czasie już nastała cisza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Witam, IP (odwołanie donbambossa) jest również na liście konta "tangou", jednak w odległej dacie, przepraszam za błąd: Natomiast proszę o wysłanie maila, musisz zmienić nick oraz email na własny, historię tego konta wyczyściłem, żeby nie było dalszych problemów, ale tak to jest, jak właścicieli jest 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W0lfmark Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 Dziękuje Ci bardzo Deus za rozpatrzenie i zrozumienie mnie;) Pozdrawiam Sueey / Tangou / W0lfmark;) @Edit:Temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts