toleon Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Mam propozycję na nową technologią dzięki, której można powiększać ładowność statkówprzykładowy opisrozwój tej technologi powiększa ładowność statków o x% poprzez dokładne ułożenie ładunku przez nanorobotówprzykładowe wymaganiatechnologia komputerowa level 15fabryka nanitów level 5mogła by się nazywać Technologia Anihilacji pomysł wziąłem z innej wersji ogame, w którą kiedyś grałem a teraz nie mogę jej znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A wiesz co to jest anihilacja? Podpowiem, że nie ma nic wspólnego z dokładnym układaniem ładunku xD Statki mają dobrą pojemność, nie ma potrzeby zwiększać ładowności, bo oszczędność na kilku transporterach jest dla większości niezauważalna.. większą część floty stanowią statki ofensywne Ew. recyklery mogłyby być bardziej pojemne ale na ten temat admin już gdzieś wcześniej się wypowiedział.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi