ZjadaczKotow Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam! Nick w grze: ZjadaczKotowNick w życiu: Piotr Zainteresowania: Przede wszystkim FOTOGRAFIA, gry w przeglądarce ( na Wow-a nie mam już czasu ) Grałem 2 lata na Ogame U4 + na priv serwach ( po ostatnim konflikcie z adminami jednej z hybryd dostałem pernamentnego bana na forum i grze ) Lubię piwka w stylu warka STRONG i Belfast + Whiskacze Kiedyś lubiłem pisać programy na C-64 i podkręcać wszystko włącznie z kalkulatorami ( nowy sprzęt? Dawaj śrubaka ^^ ) Mam nadzieje, że admini tutaj maja poczucie humoru Studia psychologiczne, szkoła reklamy itp. Delikatna nadwaga w wysokości 10 kg ^^ Lubię wypić i zapalić fajka Mam nadzieję, że znajde tu miłych i sympatycznych ludzi z którymi spędze na graniu w pracy ^^ miłe chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 U Nas sami mili i sympatyczni ludzie są .Jak dowiedziałeś się o OGam? :chytry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjadaczKotow Napisano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Wpisałem w google "ogame prywatny serwer x200" ku memu zdziwieniu wyskoczyło poprzedni serv na jakim grałem był x40 bodajże... mniejsza o większość Tu jest więcej ludzi, ST są większe no i mam nadzieje, że zabawa równie ciekawa Pierwsze godzinki zapowiadają się mozolnie ( nabijanie kopalni i fabryki nanitów + farmienie wszystkiego do okoła ) Myśle, że w tym tempie za 2-4 dni zacznie się coś ciekawszego niż agresja wypowiedziana w stronę Idlaków ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Na jakim Uni stawiasz pierwsze kroki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjadaczKotow Napisano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Z założenia w najnowszych Tutaj jest to uni4.Muszę przyzwyczaić się do interfejsu bo w safari ( albo tak już jest ) każda zakładka wyskakuje mi w nowym oknie ( przeżyję)Ruch na forum macie... hmmm gigantyczny Gdybym wiedział to bym już tu od miesiąca siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A to Ci nie pomogę .Pozostaje mi życzyć Ci owocnej gry i przestrzegania regulaminu, bo w przeciwnym wypadku na pewno będziemy mieli tą wątpliwą przyjemność spotkania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjadaczKotow Napisano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 No to ja od siębię dziękuję i jazdaaaaaaaaaaaaa..... kurde muszę lecieć na cmentarz Wieczorkiem Lookne co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 witamy serdecznie zarówno na forum i na grze .....w razie pytań lub problemów jestem dostępna na u4 pod tym samym nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjadaczKotow Napisano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dzięki all.Aha moje konto wyparowało po ponownym zalogowaniu Zainstalowałem sie od nowa na tym samym nicku... Widać coś się zepsuło Zaczynamy grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi