Kicha Napisano 28 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Października 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/37/00/493700/7336882.3.jpg?l=1283262767000 reżyseria: Harald Zwartscenariusz: Michael Soccio, Christopher Murpheypremiera: 24 września 2010 (Polska) 2010-09-24 10 czerwca 2010 (Świat) 2010-06-10produkcja: Chiny, USAgatunek: Dramat, Familijny, Akcja, Karate, Sportowy Dre /Jaden Smith/ razem z matka przeprowadza się do Chin gdzie postanawia ćwiczyć sztuki walki i poznaje pana Hana /Jackie Chan/. Ten będzie wprowadzał go we wszystkie tajniki walk. Czekałem na ten film z niecierpliwością. Szkoda, że pojawił się u Nas w momencie, gdy ... w alternatywny sposób można już było zdobyć jego kopię zapasową w wersji DVD .Dodatkowo dałem wpuścić się w maliny. Na zapowiedzi był podkład muzyczny Remember the name, które pasowałoby tutaj idealnie. W filmie niestety nie uświadczyłem tej nuty.Ogólnie - jak każda część Karate kid, ta niczym szczególnym się nie wyróżnia. Może poza ostatnimi walkami, w których padały dość oryginalne ciosy. Dawno już nie widziałem Jacki Chan`a, w takim filmie "na poważnie". Aczkolwiek pasował tutaj idealnie. Zastanawia mnie tylko, czy młody Smith dostał rolę dzięki okładom tatusia, czy też nie . Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi