Y2K Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Witam , proszę sprawdzić gracza adgj, donoszą Mnie słuchy że z Klimą współpracował a nagle ładne eko mu na koloniach wyskoczyło i flota , ciekaw bardzo jestem skąd tyle surowca zdobył, jeżeli kupił to luzik Dziękuję z góry i pozdrawiam Damielek9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adgj Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 mnie mozna sprawdzic nic do czynienia nie mnialem z klimą i chcialbym jezeli zostane sprawdzony i nic nie bedzie to osoby oskarzajace mnie zostaly jakos ukarane Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockHorn Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 i chcialbym jezeli zostane sprawdzony i nic nie bedzie to osoby oskarzajace mnie zostaly jakos ukarane każdy ma prawo dorzucić swoje 4 grosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
atr3ides Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 jak dlamnie to wszytsko wyglada dziwnie calkiem nie dawno byl top 300 i po przekrecie z klima stal sie top 39 nikomu nie spada kilkadziesiat bln surowcow z nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sith Grom Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 dziękuje wszystkim za czujnośćjak na tak młode konto jest surowca jednakże i ataków przeprowadzonych jest również sporo więc musze to wszystko posprawdzać a to zajmie mi troszkę czasu (muszę policzyć zysk z ataków) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorniak Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 zysk z atakow tak ale policzcie ilosc atakow na idlerow przez niego bo mi sie wydaje ze bylo to ustawione i latal tych idlerow gdzie bylo po kilka bln surowcow. oto rozmowa z marcinkiem na gg potem pytal czy statkow niechce no to mowie niech cos da i mu sie jeblo i dal mi 1kkk gs20:09:01to 800kk dementowalem i surke mialem duzo surki20:09:18to szybko ut budowalem i rozsylalem na nieaktywnych graczy20:09:50i tam bylo w ku*** surki to mu napisalem zeby sobie farmil i stad tak szybko poszedl w pkt a teraz sie wozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
atr3ides Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ale dobrze wiedziales ze to bylo z przekretu wiec jak na moje oko to tez jestes winny , dlaczego ma tylko cierpiec marcinek a ktos inny sie wzbogacil na tym i nie ma za to konsekwencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorniak Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ale co tu duzo mowic moim zdaniem wszystko pomalu tu sie wali przez klime marcinek dostal bana na swoje konto pozniej duzo osob chcialo aby wrocil znalazlo sie konto bylo czyste zero przekretow itp a deusx je zbanowal pytanie czemu?? mysle poprostu ze GO widzi to co chcce widziec zaduzo sie udzielal dosc sporo sj robil i kilka st to trzeba bylo go usunac?? mozna i tak pozbywac sie naprawde dobrych graczy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sprawdzone szybko przez sql'a, gracz usunięty, oczywiście oszustwo związane z graczem KLIMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sith Grom Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 nie zdążyłem bana dać Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorniak Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ciut sprawiedliwosci i porządku tu jeszcze jest widze cieszzy to lecz na przyszłosc dopoki dokladnie niesprawdzicie niewyciagajcie wnioskow jestem tez za tym zeby takie cos tepic jak gramy grajmy uczciwie:) Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockHorn Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 nastepnym razem dasz rade grom Pierw damy tobie znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sith Grom Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 poprostu deusx sprawdził w bazie danych a ja sie bawiłem raportami wojennymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts