oolek483 Napisano 24 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Chciałbym się zapytać czy mógł bym się logować z różnych ip. bo mi net nie zawsze działa bo mam bezprzewodowy a logował bym się u 1 koleżaniki i w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 24 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 zgłaszasz to poprzez grę z jednego ip proszę przeczytać regulamin i się stosować do punktów w nim zawartych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 24 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 oolek, mozesz się logować z dowolnego IP ale pamiętaj, ze jeżeli koleżanka czy ktoś w szkole również gra w tę grę to należy wówczas zgłosić grę ze wspólnego IPwiadomo, że ciężko biegać po całej szkole i pytać czy ktoś gra w Ogam więc profilaktycznie zgłoś 1 IP i jako powód podaj, ze czasem logujesz się ''tu'' i ''tu'' i nie jesteś pewien czy ktoś prócz Ciebie gra (szkoła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 25 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 zgłaszasz to poprzez grę z jednego ip proszę przeczytać regulamin i się stosować do punktów w nim zawartychNo kolego sam pokazałeś jak znasz regulamin Gry z różnych IP nie trzeba zgłaszać. Granie na jednym - tak. Zresztą Viola dokładnie objaśniła Ci jak powinieneś się zachować by nie mieć kłopotów w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 25 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 źle przeczytałem , zasugerowałem się tytułem posta przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Jeżeli logujesz się z różnych IP NIC nie zgłaszasz, Tutaj cytat "KIEDY ZGŁASZAĆ GRĘ Z JEDNEGO IP": Co to jest Gra z jednego IP:Jedna lub więcej osób gra w OGam z tego samego komputera lub z kilku komputerów podłączonych do jednej sieci (wszystkie komputery posiadają to samo IP). Kiedy zgłaszamy grę z jednego IP:-Gdy gramy np. z bratem z jednego komputera-Gramy np. z bratem z dwóch (lub więcej) komputerów (posiadających to samo IP)-Gdy ktoś się czasami u nas logujeGrę z jednego IP proponujemy również zgłosić, jeżeli posiadamy dużą sieć osiedlową (tj. ktoś może mieć to samo IP co my) lub logujemy się w kawiarenkach internetowych. Kiedy niezgłaszamy Gry z jednego IP:-Gdy logujemy się z kilku różnych komputerów (posiadających różne IP, np. dom, praca).-Gdy gramy czasami z telefonu-W przypadku zamiany kont (lub posiadania dwóch - tj. Ktoś nam oddał lepsze konto, więc na starym już nie gramy - i nie możemy się na nie zalogować) Pamiętaj, nie stosujemy żadnych kar za źle napisane zgłoszenia czy powody. Powód powinien zawierać jak najwięcej możliwych danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi