oolek483 Napisano 24 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2010 Chciałbym się zapytać czy mógł bym się logować z różnych ip. bo mi net nie zawsze działa bo mam bezprzewodowy a logował bym się u 1 koleżaniki i w szkole
Sith Grom Napisano 24 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2010 zgłaszasz to poprzez grę z jednego ip proszę przeczytać regulamin i się stosować do punktów w nim zawartych
-NightGhoust- Napisano 24 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2010 oolek, mozesz się logować z dowolnego IP ale pamiętaj, ze jeżeli koleżanka czy ktoś w szkole również gra w tę grę to należy wówczas zgłosić grę ze wspólnego IPwiadomo, że ciężko biegać po całej szkole i pytać czy ktoś gra w Ogam więc profilaktycznie zgłoś 1 IP i jako powód podaj, ze czasem logujesz się ''tu'' i ''tu'' i nie jesteś pewien czy ktoś prócz Ciebie gra (szkoła)
KANAH Napisano 25 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Października 2010 zgłaszasz to poprzez grę z jednego ip proszę przeczytać regulamin i się stosować do punktów w nim zawartychNo kolego sam pokazałeś jak znasz regulamin Gry z różnych IP nie trzeba zgłaszać. Granie na jednym - tak. Zresztą Viola dokładnie objaśniła Ci jak powinieneś się zachować by nie mieć kłopotów w przyszłości.
Sith Grom Napisano 25 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Października 2010 źle przeczytałem , zasugerowałem się tytułem posta przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd
deusx Napisano 25 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Października 2010 Jeżeli logujesz się z różnych IP NIC nie zgłaszasz, Tutaj cytat "KIEDY ZGŁASZAĆ GRĘ Z JEDNEGO IP": Co to jest Gra z jednego IP:Jedna lub więcej osób gra w OGam z tego samego komputera lub z kilku komputerów podłączonych do jednej sieci (wszystkie komputery posiadają to samo IP). Kiedy zgłaszamy grę z jednego IP:-Gdy gramy np. z bratem z jednego komputera-Gramy np. z bratem z dwóch (lub więcej) komputerów (posiadających to samo IP)-Gdy ktoś się czasami u nas logujeGrę z jednego IP proponujemy również zgłosić, jeżeli posiadamy dużą sieć osiedlową (tj. ktoś może mieć to samo IP co my) lub logujemy się w kawiarenkach internetowych. Kiedy niezgłaszamy Gry z jednego IP:-Gdy logujemy się z kilku różnych komputerów (posiadających różne IP, np. dom, praca).-Gdy gramy czasami z telefonu-W przypadku zamiany kont (lub posiadania dwóch - tj. Ktoś nam oddał lepsze konto, więc na starym już nie gramy - i nie możemy się na nie zalogować) Pamiętaj, nie stosujemy żadnych kar za źle napisane zgłoszenia czy powody. Powód powinien zawierać jak najwięcej możliwych danych.
Rekomendowane odpowiedzi