zipera Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 czemu dostałem bana za multi skoro zostało to zgłoszone a w dodatku rzezba78 jest na urlopie i wszedł na konto tylko żeby dać większe uprawnienia członkom sojuszu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinek Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 niewiesz czemu?? to ze zglosiles nic nieznaczy musisz czekac na odpowiedz dziwie sie tylko bo caslkiem niedawno juz dostales bana za multi moze daj na luz i jak ci zdejma bana graj na jednym koncie;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zipera Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 dostałem odpowiedz ze jest ok a i tak znowu dostałem bana a nie wiedziałem że trzeba odczekać między logowaniami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W0lfmark Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Niewiedza nie zwalnia od obowiązku przestrzegania tych zasad! Zapamiętaj to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sith Grom Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 napisaliście ze jesteście kolegami i CZASEM LOGUJECIE SIĘ Z JEDNEGO IP. tych logowań było ok 99%, wiec po prawie miesiącu logowań o rożnych porach stwierdziłem ze gra tylko jedna osoba. oba konta były już raz za multi zbanowane wiec recydywa jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts