ancia Napisano 22 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam. Napotkałam dzisiaj bardzo dziwną sytuację w grze, być może ktoś już tak miał a się nie przyznał i korzystał sobie, ja też bym mogła ale nie o to tu chodzi by zarabiać na błędacha więc tak, puściłam sobie sondę na pewnego gracza XXX surowca sporo : Wyszpiegowane surowce Metal 74.954.446.711 Kryształ 22.294.211.696Deuter 22.772.038.869 Energia 56.491 ObronaWyrzutnia rakiet 1 Lekkie działo laserowe 1Działo Gaussa 1 Wyrzutnia plazmy 1Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1Przeciwrakieta 2.065.499 Rakieta międzyplanetarna 135.023 myślę sobie trochę dziwne ale co tam, puściła rakiety ale nawet nie wystartowały, raport też nie przyszedł dla upewnienia się co jest nie tak wysłałam zaledwie 1 k niszczycieli i coś transporterów raport pokazał że surowce zostały skradzione bo nie było tam żadnej obrony nie straciłam ani jednego stateczka na drugiej koloni tego samego gracza jest podobnie mogła bym tak sobie latać ale postanowiłam jednak że wypadało by to zgłosić Liczę na sprawdzenie co jest nie tak Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 22 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 A co cie dziwi w tym, że 1000 niszczarek rozwaliło taką "obronę"? A czy na pewno miałaś te RMP u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 22 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 eee, nie kumam, na takie cos samymi ut sie lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancia Napisano 23 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ojjjj... Przepraszam za zamiesznie Poprostu zakręciłam się jest tu troszkę inaczej niż na innej gierce,już się doinformowałam. Temat można wyżucić do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 23 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 w ktorej gierce 1 WR rozwala 1000niszczycieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi