adgj Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 chcial bym odwolac sie od bana lub zmniejszenia wymiaru kary prosze o odbanowanie otrzymalem sorowce od lepszego gracza bo prosilem go o to i dzis do godziny 23 mnialem mu je oddac dokladnie tyle ile mi wyslal prosze o odblokowanie kata i odesle mu te sorowce dziekuje z gory EDIT by Kicha: Używaj opcji EDYTUJ. Następnym razem poleci warn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Misiek Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Używaj opcji edycji posta, a bana dostaliście prawdopodobnie za nieregulaminową ilość. Poczytaj regulamin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adgj Posted October 21, 2010 Author Report Share Posted October 21, 2010 tak wiem wlasnie mozna pszeslac tylko 1 bin a on mi wyslal az 18 bin dlatego chce mu to zwrucic i dalej grac Jeszcze raz bardzo przepraszam za moją nieuwagę co do regulaminu, wiem to mój błąd ale chciałbym go naprawić jak najszybciej lecz nie mogę, bo jestem zablokowany.. Proszę o odblokowanie mojego konta ta pomyłka już się więcej nie powtórzy.Mam nadzieję, że rozumiecie moje zaangażowanie i poświęcenie.Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo proszę o odblokowanie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sith Grom Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ban zmniejszony do 3 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adgj Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts