tomek123 Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 to multi jest uznane przez kiche lecz konto tomikil1234 jest przez zemnie nie urzywane a osobniki artek1910, patryko2 i FR3D to są koledz którzy z jednego komputer przesyłają sobie surowce i tak dalej. Proszę o skrucenie czsu trwania bana a im o przedłóżenie. tylko urzywam konta tomikil123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Z konta nie korzystasz, ale multi założyłeś i miałeś. Po co ?Na jakiej podstawie mam Ci tego bana skrócić ? <_> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzeczy Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Witam. prosze o to zebym nie mial zablokowanego konta gdyz z tym moim pierwszym kontem to byla pomylka nie gram na min gram tylko na uni 4 bo tu graja moi koledzy nieiwem dlaczego ten ban? prosze o odpowiedz. wogole o co chodzi z tym multi? prosze o odbanowanie jestem nowym graczem :)nie chcial bym przestac grac.?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 brzeczy, wczoraj wysłałam prywatną wiadomość na Twoje konto oraz na drugie z takim samym IP z prośbą o zgłoszenie gry ze wspólnego IP ....kiedy dotarła na oba konta natychmiast się wylogowaliście/wylogowałeś i moje PW pozostało bez jakiejkolwiek odpowiedzi, stąd ban za posiadanie Multikonta skoro nie wiesz co to znaczy multikonto to jak zaakceptowałeś Regulamin gry zakładając konto??proponuję zapoznać się z Regulaminem Gry dostępnym na Forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzeczy Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 wiem co to muli ale nieiwem dlaczego wiadomosci nawet nie czytalem morzna to jakos odwrocic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 można odwrócić wszystko pod warunkiem, że sensownie uzasadnisz dlaczego z graczem ssilwer macie wspólne IP skoro twierdzisz, ze masz tylko jedno konto na U4 to wytłumacz mi dlaczego wczoraj i dziś w tym samym czasie oba konta były aktywne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzeczy Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 to jest moj kumpel chcial grac na moim uni prosze o odbanowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 więc skoro chciał grać a wiedzieliście, że macie wspólne IP i dodatkowo wysłałam do Was prośbę o zgłoszenie tego faktu to trzeba było to zrobić i obyłoby się bez bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzeczy Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 teraz co moge zrobic? chcialbym grac na tym koncie co do tej pory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 powiedziałam co mozesz zrobić: sensownie wytłumaczyć dlaczego nie zgłosiliście gry z jednego IP pomimo mojej prośby, którą zignorowaliście a teraz jest wielkie larum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzeczy Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 przepraszam ale niewiedzielismy ze trzeba to zglaszac czyli jak wytlumaczyc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 wszystko wyjaśnione, blokady zdjęte z obu kont Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artek1910 Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 eh za co odbanowane??szczerze powiem że nie jestem jego kolegą i że nie wysyłamy sb surowcy..a on ma parę kont i każdego używa...ponadto wcześniej ukradł login i hasło do mojego i je całkowicie zniszczył grałem pod nazwą artek1910 ale musiałem zacząć od nowa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 nie rozumiem jak ktoś mógł ukraść Ci login i hasło do konta??? i dlaczego dopiero teraz o tym piszesz?? gdybys zgłosił to od razu to mielibyśmy szansę to sprawdzić....pamiętasz kiedy była ta kradzież?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts