wiewiur Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 heja:)Dostalem bana za mulit chcialbym sie odwolac poniewaz mam z bratem jedno ip na 2 kompach no i nie wiedizalem ze tak nie mozna Prosze o odbanowanie obiecuje ze sie wiecej to nie powtorzy dopiero zaczalem gre zrozumcie mnie prosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocikola Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 To nie moja działka bo to u2 ale jestem SGO na u3 wiec wypowiem się w tym temacie dla Ciebie i SGO To że nie wiedziałeś to znaczy że nie czytałeś Regulaminu gry Co jest obowiązkowe i przy zakładaniu konta akceptujesz regulamin że się z nim zapoznałeś. A istnieje taki pkt w regulamin który mówi że nawet jak go nie przeczytałeś a akceptowałeś obowiązuje Cie wszystko co w nim zawarte wiec to że miałeś multikino też. U mnie byś nie przeszedł i miał ban na 30 dni. Mam nadzieje że na każdym uni SGO myśli tak samo. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiewiur Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Ja rozumiem cie ja czytalem regulamin tylko chodzilo mi ze nie wiedzialem jak na 2 kompach mam jedno ip ze nie moge byc jednoczesnie zalogowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocikola Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Nie możesz być zalogowany a poza tym gdy logujesz się Ty i wylogujesz po 2 min to i tak twoje konto jest aktywne przez 60 min wiec jak by sie nawet brat zalogował po 50 min to byś miał ban. Takie coś trzeba zgłaszać w grze z jednego IP I w tedy odstęp miedzy logowaniami 15 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sith Grom Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 nie wiedziałes ?? z 2 konta zglosiles gre z jednego IP natu z graczem wiewiur1 a tu niespodzianka jest bez "1"zastanawiam sie czy nie dać kasacji wszystkich kont które wchodzą z tego IP. rownież zaniepokoił mnie fakt ze atakujesz swoje konta:Starcie flot z: 10-10-2010 22:57:49.Agresor Natu ([X:XXX:X])Obrońca wiewiur ([X:XXX:XX]) Twoje tłumaczenie mnie nie przekonało ze grasz razem z bratem BAN POZOSTAJE pozdrawiamSithGrom EDITPacikola napisałI w tedy odstęp miedzy logowaniami 15 min to juz nie obowiązuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiewiur Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 ja gralem tylko na wiewiur brat moze cos kombinowal . czemu mam cierpiec za brata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocikola Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Powiedział złodziej w sądzie to mój wspólnik kradł bank ja tylko prowadziłem... Trzeba było zgłosić ty gre z jednego IP a nie zwalać teraz na brata... ( co nie do końca wiemy czy jest ). Na drugi raz będziesz myślał za dwóch jak brat nie myśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts