Kicha Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/30/44/473044/7200417.3.jpg?l=1282877275000 reżyseria: Sean Andersscenariusz: Sean Anders, John Morrispremiera: 16 października 2008 (Świat) 2008-10-16produkcja: USAgatunek: Komedia, Przygodowy, Romans Ciężkie jest życie napalonego osiemnastolatka, szczególnie gdy jest prawiczkiem. Ian coś o tym wie. Ciśnienie… to znaczy, presja otoczenia narasta z każdym dniem, tym bardziej że w najbliższej perspektywie nie szykuje się rozdziewiczenie. Pewnego dnia z pomocą nieszczęśnikowi przychodzi wszechmocny internet, gdzie poznaje ochotniczkę gotową odbyć z nim "lot próbny". Brzmi dobrze, ale wybranka stawia twardy warunek – Ian musi odwiedzić ją w odległym Knoxville, bo porządnej dziewicy nie przystoi podróżować samotnie. Ian razem z przyjaciółmi - Lancem i Felicją, postanawiają wspólnie odbyć inicjacyjną eskapadę. W tym celu pożyczają od brata Iana zabytkowego Pontiac'a GTO - naturalnie bez pozwolenia Eurotrip i Sex drive to są dwa filmy, jakie znam z takiego typu. Moim skromnym zdaniem ten drugi jest zdecydowanie lepszy, więc nie mogło go tutaj zabraknąć. Ze też my takich filmów nie robimy <_ .>Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 czyli wiem co bede dzisiaj ogladał wcześniej tytułu nie słyszałem (Oo) ale skoro kicha poleca i porównuje z eurotripem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Ja za chwilkę zobaczę to cudo Eurotrip był dobry więc oczekiwania co do tego spore. Również nie słyszałem wcześniej o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Ja oglądałem ten film rok temu. Zaraz obok miss marca i american pie'ów - najbardziej zryty film P.S. Jak będziecie oglądali, bądźcie czujni w momencie gdy znajdują się w chacie napotkanej dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 16 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Napotkana dziewczyna i jej rodzice ... heh .Myślę, że film ma znacznie więcej momentów wartych uwagi . Podzielcie się swoimi opiniami ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruszon Napisano 17 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ja film też oglądałem i przyznam no ubawiłem się niemożliwie także na prawdę serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi