Kicha Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/30/44/473044/7200417.3.jpg?l=1282877275000 reżyseria: Sean Andersscenariusz: Sean Anders, John Morrispremiera: 16 października 2008 (Świat) 2008-10-16produkcja: USAgatunek: Komedia, Przygodowy, Romans Ciężkie jest życie napalonego osiemnastolatka, szczególnie gdy jest prawiczkiem. Ian coś o tym wie. Ciśnienie… to znaczy, presja otoczenia narasta z każdym dniem, tym bardziej że w najbliższej perspektywie nie szykuje się rozdziewiczenie. Pewnego dnia z pomocą nieszczęśnikowi przychodzi wszechmocny internet, gdzie poznaje ochotniczkę gotową odbyć z nim "lot próbny". Brzmi dobrze, ale wybranka stawia twardy warunek – Ian musi odwiedzić ją w odległym Knoxville, bo porządnej dziewicy nie przystoi podróżować samotnie. Ian razem z przyjaciółmi - Lancem i Felicją, postanawiają wspólnie odbyć inicjacyjną eskapadę. W tym celu pożyczają od brata Iana zabytkowego Pontiac'a GTO - naturalnie bez pozwolenia Eurotrip i Sex drive to są dwa filmy, jakie znam z takiego typu. Moim skromnym zdaniem ten drugi jest zdecydowanie lepszy, więc nie mogło go tutaj zabraknąć. Ze też my takich filmów nie robimy <_ .>Polecam ! Cytuj
Ruio Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2010 czyli wiem co bede dzisiaj ogladał wcześniej tytułu nie słyszałem (Oo) ale skoro kicha poleca i porównuje z eurotripem... Cytuj
KANAH Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2010 Ja za chwilkę zobaczę to cudo Eurotrip był dobry więc oczekiwania co do tego spore. Również nie słyszałem wcześniej o tym Cytuj
berkas97 Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2010 Ja oglądałem ten film rok temu. Zaraz obok miss marca i american pie'ów - najbardziej zryty film P.S. Jak będziecie oglądali, bądźcie czujni w momencie gdy znajdują się w chacie napotkanej dziewczyny Cytuj
Kicha Napisano 16 Października 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Października 2010 Napotkana dziewczyna i jej rodzice ... heh .Myślę, że film ma znacznie więcej momentów wartych uwagi . Podzielcie się swoimi opiniami ^^. Cytuj
Kruszon Napisano 17 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 17 Października 2010 Ja film też oglądałem i przyznam no ubawiłem się niemożliwie także na prawdę serdecznie polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi