ChRoScIk Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Witam . A wiec wpadlem na pomysl zrobienia w zakladce "Surowce" podgladu ile mozna wybudowac max. statkow lub obrony Minowicie w zakladce "Surowce" pod tabela "Pojemnosc magazynow" zrobic tabele ktora by pokazywala ile mozemy wybudowac statkow lub obrony (z naszego wydobycia surowcowego w ciagu dnia, tygodnia i miesiaca) Co wy na to i Administracja Czekam na wypowiedzi Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 wg. mnie pomysł troche bez sensu raz, że taka tabela musiała by być dosyć obszerna co raczej nie jest dobrym rozwiązaniem, a po dwa nie potrzebne to wg. mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Zawsze można skorzystać z arkuszy, które zrobił Pocikola .http://forum.ogam.online/?/topic/2146-kalkulator-ogam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancia Napisano 16 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Pomysł taki sobie Jak dla mnie wystarczy że widzę jak wejdę na stocznie czy obronę ile mogę stawić max statków w danej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi