Bastek Napisano 14 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Gram tu od niedawna ale przydało by się kropki czy przecinki w wysyłaniu floty bo te liczenie ile liczb się wpisało troszke męczy npPancernik 9.509.235 klikne max jest 9509235 jak widać nie ma propek a jak chcę się wpisać swoją ilość floty trzeba liczyć ile zer jest Proszę o komentarze na ten temat co sądzą o tym gracze Tak samo w Handlarzu by się to przydało bo też nie ma To narazie na tyle co wy na to .....Zapomniałem Dodać w budowaniu obrony też nie ma kropek jak się wpisuje ręcznie ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GT64 Napisano 14 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jaki problem przy budowie floty/obrony wpisać np 1.000.000.000, a później usunąć tylko kropki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 14 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Było to już chyba wprowadzone ale z któraś wprowadzoną wersia znikło wykropkowanie. Chyba, że sie mylę. Wykropkowanie jest przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastek Napisano 14 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jaki problem przy budowie floty/obrony wpisać np 1.000.000.000, a później usunąć tylko kropki?? problem jest głównie przy wysyłaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Chodzi o to, że jak piszemy to wstawia nam samo kropki tak ? To jest język JS, jak już mówiłem, xaar miał to kiedyś zrobić i nie zrobił. Jak znajdzie się ktoś, kto zna język JS to jak najbardziej będzie to wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightRider Napisano 14 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 bardzo dobry pomysl, napewno by sie przydal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi