Bastek Napisano 14 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Bastek Wszystkich pozdrawia właśnie gram na uni 4 a raczej niedawno zacząłem .mam doświadczenia jakieś 6lat w takich grach mam nadzieje że miło będzie mi się tu grało Aktualnie szukam sojuszu gram na nicku ADHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 14 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witamy Cię serdecznie.Powiedz Nam proszę, jak dowiedziałeś się o OGam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastek Napisano 14 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witamy Cię serdecznie.Powiedz Nam proszę, jak dowiedziałeś się o OGam? jak dobrze sobie przypominam szukałem podobnych gier i jakiś znajomy z gg mi polecił to Ale mam dobrą pamięć ale krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi