Plus&Minus Napisano 10 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam krótko i na temat. Moze cos takiego wprowadzić ze gdy ktoś nas zaprasza do buddy to dostajemy wiadomość w grze ze takie zaproszenie dostaliśmy ??? Oceniać i prośba wprowadzić można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 10 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 hmm... z tego co wiem to takie (nie wiem czy to skrypt ) rzeczy mogą lagować serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 hmm... z tego co wiem to takie (nie wiem czy to skrypt ) rzeczy mogą lagować serwer Żaden optymalnie napisany skrypt oraz funkcja nie "lagują" serwera, szczerze też o tym myślałem kiedyś, ale jakoś wypadło mi to z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 12 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Czekamy na glosowanie ale i tak powinno wejsc bo to raczej nic trudnego do zrobienia ustawic odpowiednio skrypt i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 W wyniku praktycznie 100% zgodny, buddy będzie wysyłała do nas wiadomość, dodatek pojawi się niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi