Kicha Napisano 10 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/88/70/418870/7339106.3.jpg?l=1285679177000 reżyseria: Alexandre Ajascenariusz: Alexandre Aja, Grégory Levasseur (więcej...)premiera: 8 października 2010 (Polska) 2010-10-08 20 sierpnia 2010 (Świat) 2010-08-20produkcja: USAgatunek: Horror, Akcja Nad Jeziorem Victorii co roku zbiera się kilkadziesiąt tysięcy napalonych nastolatków. Ten rok ma być inny. Na dnie jeziora dochodzi do gwałtownych wstrząsów, przez co pęka znaczna część dna. Ze snu obudzonych zostaje tysiące prehistorycznych ryb. Zabawa przeradza się w piekło za sprawą krwiożerczych piranii, które od kilku milionów lat nic nie jadły. Podobno film bardziej obrzydliwy niż jakakolwiek część Piły. Coś w tym musi być. Na miejscu jest również stwierdzenie, że jest to nowa odmiana horrorów, tzw. 'rzygacze' .Dla mnie jest to film erotyczny w połączeniu z horrorem, który nie straszy, a obrzydza.Golizna płci pięknej jest tutaj na porządku dziennym, co zapewne ucieszy męską część widowni ^^. A co do tego obrzydzenia ... pamiętam, jak, w którejś części Szczęk był taki motyw, że na stole leżał gościu, któremu rekin odgryzł nogę. Tutaj takie sceny są cały czas. Przed wybraniem się na seans radzę się głęboko zastanowić, gdyż zdarzał się osoby, które nie wytrzymywały i wychodziły z kina . Cytuj
Ruio Napisano 10 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2010 Miałem sie wybrać ale przegapiłem kinową wersje, zostało mi czekać na dvd Cytuj
Kicha Napisano 10 Października 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Października 2010 Albo przyjechać do Nas .W Polsce film jeszcze jest w kinach. Cytuj
Ruio Napisano 12 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Października 2010 sporo by mnie bilet wyszedł do kina doliczając koszty samolotu xD Cytuj
deusx Napisano 23 Października 2010 Zgłoszenie Napisano 23 Października 2010 Dzisiaj to oglądałem, w zasadzie dla mnie nic ciekawego, jedna wielka impreza, potem masakra, krótka akcja z ratowaniem dziewczyny i koniec filmu (nie niektóre momenty nie można narzekać ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi