guciu34 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 panowie dostalem bana za nic niby dlatego ze kuzyn mi przesylal surowce z swojej planety !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 właśnie dlatego dostałeś bana...za wzajemne przesyłanie surowcówto że zgłosiłeś grę z jednego IP z Versace88 nie zwalnia Was z przestrzegania regulaminu, w którym jest wyraźnie napisane, ze ZABRANIA się pomiędzy kontami: kontaktu flot, przesyłania surowców itp itd w połowie lipca zgłosiłeś grę z 1 IP z kuzynem twierdząc, że popsuł mu się komputer ....OK....sprawdziłam logowanie obu kont i nie znalazłam innego IP poza jednym i tym samym, więc na jakiej podstawie mam wierzyć, że konta faktycznie mają różnych właścicieli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Gra posiada takie coś, jak regulamin -> http://forum.ogam.online/?/topic/3083-regulamin-ogamnetpl/Rejestrując się zaznaczasz, że go znasz i akceptujesz. Tym samym powinieneś się do niego stosować. 3. Pushing3.1. Jako pushing rozumiane sa wszelkie transporty surowcow od gracza z mniejsza liczba punktow do gracza silniejszego punktowo. Tyczy sie to takze surowcow uzyskanych poprzez wymuszenie. Pushing najczesciej jest stosowany podczas "multiusingu" (wielokontowosci jednego gracza). - Przy pushu zawsze liczy sie stan punktowy graczy w momencie dostarczenia surowcow, w zwiazku z czym gracze powinni tuz przed dolotem floty upewnic sie, ze sytuacja punktowa nie ulegla zmianie. - Naruszanie zasady pushu celem nagrodzenia silniejszego gracza za zwyciestwo we wszelkiego rodzaju konkursach jest niedozwolone, chyba ze Administracja postanowi inaczej. - Handel musi zostac zakonczony w przeciagu 2 godzin liczac od momentu dostarczenia surowcow przez jednego z graczy. - Jesli otrzymales surowce od gracza slabszego od siebie, nie mozesz ich zatrzymac. Należy zgłosić ten fakt do właściwego dla danego Universum Operatora Gry.3.2. Każdy gracz może wysłać graczowi flotę z surowcami, ktorych liczba łącznie nie przekracza 1.000.000.000.000 (słownie: jednego biliona) jednostek deuteru w ciągu doby. Poza tym - wypadałoby podać nick(i). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts