shreku Napisano 7 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam Mam pytanko w sprawie urlopu jak go załączam to budynki się anulują to wiem. Ale czy surka z anulowanych budynków Przepada czy będzie na planecie po wyłączeniu urlopu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Przepada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 7 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 no nie zartuj to poszlo mi sie jebbb 200 bilionow metalu i z jakies 150 bilionow krysztalu :/ to czemu o tym nigdzie nie pisze ze to przepada. a pozatym jak anulujesz kolejke to surka nie przepada to dlaczego przy wlaczeniu urlopu i anulowanie budynkow ona przepada ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Bo jest to robione masowo, wystarczy nacisnąć "anuluj" na każdej kolejce i dopiero nacisnąć urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi