ktostam Napisano 6 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 elo all cz moze mi ktos wyjasnic czemu jak wejde w statystyki (badania) posiadam 343 badania a jak przeliczylem mam okolo 360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Niektóre mogą się nie liczyć, ale ogólnie chyba nikt nie wie które Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktostam Napisano 7 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 w mym przypadku to nie zalicza mi miedzynarodowej sieci badan ps brak pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 7 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 yy nie liczą się te grawitrony (Rozwój Grawitronów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktostam Napisano 8 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 nie bo mam miedzynarodowa siedzibe na 17 lev a 360 w sumie naliczylem wiec 360 - 17 = 343 343 tyle mam w st i jeszcze jedno w statach pisze ze 11 jestem a na podgladzie 21 wiec tez niewiem czemu to tak ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 "nie bo" jest dla lotników Co za międzynarodowa?? Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych xD W podglądzie jest miejsce za punkty, a w statystykach (nie ST, jak Ty to napisałeś, bo to są Starcia Tytanów) pokazuje za ilość.Ew. odwrotnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi